Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

Milieubewust container huren in Delfzijl

Bij MijnContainerPartner.nl kunt u milieubewust een container huren in Delfzijl. Leveranciers waar Mijn Container Partner zaken mee doet zijn gecertificeerd op niveau 4 van de MVO prestatieladder en gecertificeerd op het hoogste niveau 5 van de CO2 prestatieladder en voldoen aan de ISO eisen voor milieumanagementsysteem. Daarnaast is ook onze website en achterliggende dienstverlening volledig CO2 neutraal en aangesloten bij Cleanbits vooor duurzaam internet.

 

Het afval dat verwerkt wordt door de partners van MijnContainerPartner.nl kennen een recyclepercentage van bijna 100%. Dit is uniek in deze markt. MijnContainerPartner.nl draagt op haar manier bij aan een duurzame economie en een milieubewuste toekomst voor deze en nieuwe generaties.

 

Indien u toch nog twijfelt of wij milileubewust een container kunnen leveren in Delfzijl, neem dan contact op met onze verkoopafdeling via info@mijncontainerpartner.nl. U kunt ook altijd even kijken of er iemand van de chat aanwezig is om uw vragen te beantwoorden.